Locație

Telefon

Orar

Noul obicei..

Obiceiul. De cele mai multe ori este greu sa implementam un obicei nou in viata noastra. Luarea deciziei este grea, dar odata cu luarea deciziei nu inseamna ca adoptarea unuei deprinderi noi va fi usoara. Se intampla se ne stabilim noi obiective indraznete, marete, complexe si sa ne tinem de ele pe termen scurt, dar pe parcurs sa renutam. Suntem incantati ca le tinem o saptamana, o luna, doua si suntem motivati, dar la un moment dat apare comoditatea, lipsa motivatiei, neobservarea niciunui rezultat si toate astea ne fac sa credem subconstient ca nu merita. Cand de fapt, nu este nimic altceva decat incercarea implementarii unui obicei nou printr-o strategie gresita. Functioneza pe termen scurt, dar pe termen lung din pacate nu da randamanet..


Simplu fapt ca obiceiul urmarit a se integra in viata noastra este mult prea complex, te scoate prea mult din zona de confort, face sa fie greu de pastrat in vietile noastre.

Sportul. De cate ori nu ne-am stabilit obiectivul de a face in mod regulat sport. Macar doua- trei antenamente pe saptamana, ne-am tinut de obiectiv o saptamana, doua, iar la a treia saptamana deja incepeam sa renuntem treptat. Asta pentru ca efortul e mult prea mare de la inceput, ne scoate din zona de confort si percepem ca fiind impotriva firii noastre. Ce e de facut in acest caz? Sa abordam o noua strategie. Sa ne stabilim obiective cat mai accesibile, unele care sa fie rezlizabile si odata cu implementarea obiceiului in viata noastra sa il dezvoltam. Daca vrem sa implementam sportul in viata noastra, primul pas este sa luam decizia de a face aceasta poate o data pe saptamana. Si sa ne tinem de acest obicei. Odata ce ne va fi usor sa facem asta, sa ne propunem sa trecem la urmatorul nivel, sa mergem de doua ori pe saptamana si tot asa pana ajugem sa fim multumiti.


Imparte-ti obiceiurile in obiective mai mici pentru o mai usoara implementare in viata ta cu succes. Iar mai apoi bucura-te de obiectivul principal si beneficiile lui aduse in viata ta.


Mult succes si spune-ne și noua despre evolutia ta! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *